Copy of Bestellen || Verzenden - reserve


Bestellen

Het is helaas nog niet mogelijk om de producten direct via de website te bestellen. Hier wordt natuurlijk wel hard aan gewerkt!

Om iets te bestellen wil ik je vriendelijk verzoeken om mij een bericht te sturen via het contactformulier op deze website. Let hierbij op de volledige en juiste adres- en aflevergegevens, inclusief een postcode voor Nederland, een telefoonnummer waar je overdag te bereiken bent, je e-mailadres en het modelnummer c.q. naam van het product. Binnen 24 uur sturen ik je een bevestigingsmail en een factuur. De factuur kun je betalen naar:

IBAN rekening:  NL82 INGB 0007 2343 56
Ten name van: Yicke te Venlo

Het kan enkele werkdagen duren voordat de betaling binnen is. Zodra de betaling ontvangen is wordt de bestelling binnen 24 uur verstuurd. Vermeld altijd het bestelnummer, dat versnelt het versturen. De bestelde product(en) worden voor 3 dagen gereserveerd. Mocht de betaling dan nog niet bijgeschreven zijn, dan vervalt de overeenkomst en komen de gereserveerde product(en) weer ter beschikking voor verkoop.

Verzenden

Binnen 24 uur na ontvangst van de betaling, worden de producten verstuurd. Dit is alleen mogelijk als ik alle benodigde aflevergegevens ontvangen heb. De artikelen worden met Post NL verstuurd. Wil je de producten liever via een andere manier verstuurt hebben, neem dan eerst contact met me op voor een prijsopgave.

Bezorgkosten

Bij bestellingen boven de € 150,- (binnen Nederland) worden er geen bezorgkosten berekend. Voor bestellingen onder de € 150,- en buitenlandse bestellingen bereken ik wel de geldende bezorgkosten.